C’mon C’mon

Prachtige in zwart-wit geschoten ode aan familierelaties met Joaquin Phoenix

Houd mij op de hoogte Deze film is niet meer beschikbaar

Radiojournalist Johnny werkt aan een project waarbij hij verschillende kinderen interviewt over hun dromen en de toekomst van de wereld. Onverwachts moet hij op het 9-jarig zoontje van zijn zus Viv letten, terwijl zij voor haar zieke man zorgt.
 “Joaquin Phoenix ontroert als nooit tevoren”

★★★★★ De Morgen

 


 

Wanneer Johnny zijn neefje Jesse onder zijn vleugels neemt tijdens een roadtrip van Los Angeles naar New York en New Orleans, ontstaat er langzaam een unieke band tussen de twee.

Oscarwinnaar Joaquin Phoenix keert terug in zijn eerste filmrol sinds Joker in dit in prachtig zwart-wit geschoten drama. Mike Mills (20th Century Women, Beginners) brengt met deze derde film over familierelaties een ode aan de generatie van de toekomst, en diegenen die hen opvoeden.
 


 

“De schoonheid zit ’m in het kleine, in het menselijke van hevige ruzies en onbedaarlijke giechelpartijen.” ★★★★ De Standaard

“Een teder, genereus, fraai geschoten kleinood over kinderen en volwassenen, vroeger en later, geluk en verdriet, en vooral: al het gene daartussenin dat we het leven noemen.” ★★★★ Knack Focus

“Een film die lééft en ademt en trilt van waarachtigheid.” ★★★1/2 Humo

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.

Onze programma's

  • Beste Films van 2022

    Blik terug op het afgelopen jaar met de beste films en documentaires

    Bekijk programma