Beau is Afraid

Deze creatie van Ari Aster is een waanzinnige koortsdroom met Joaquin Phoenix

Bekijk de film voor €4,99 Bekijk later

Net uit de cinema

Na Hereditary en Midsommar, komt Ari Aster opnieuw met een eigenzinnige film: de tragikomedie Beau is Afraid. We volgen de tocht van Beau, gespeeld door een fenomenale Joaquin Phoenix (Napoleon, Joker), naar de begrafenis van zijn plotseling overleden moeder. Maar hoe verder Beau van huis is, hoe meer zijn paranoia toeneemt en hoe verder wij afdalen in zijn fascinerende brein.
 “Een waanzinnige angsttrip”

★★★★★ Trouw

 


 

De onopvallende, kalende en zachtaardige vijftiger Beau wordt sinds zijn geboorte gekweld door allerlei angsten, paranoia en contactstoornissen. Elke stap naar buiten is een gigantische opgave voor hem. Wanneer zijn moeder plotseling overlijdt, moet Beau zijn grootste angsten onder ogen komen en begint hij aan een epische, chaotische en absurde odyssee om de begrafenis bij te kunnen wonen.

Naast Oscarwinnaar Joaquin Phoenix (Gladiotor, Her, Joker, C’mon C’mon) vertolken ook Amy Ryan, Nathan Lane, Patti LuPone en Parker Posey rollen in deze surreële, gedurfde en derde speelfilm van de Amerikaanse regisseur Ari Aster. Het was even wachten op Beau is Afraid, maar de film is nu eindelijk ook online te zien.
 


 

“Zijn meest ambitieuze en beste film tot nog toe” ★★★★ HUMO

“Even absurd als adembenemend” ★★★★ NRC

“Nu al de meest krankzinnige film van 2023” ★★★★ AD

“Soms ondraaglijk ongemakkelijk, maar geen moment vervelend” ★★★ De Morgen

“Epische rarigheid” ★★★ BRUZZ

“Een bizarre tocht door iemands brein” – de Filmkrant

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.