You Were Never Really Here

Tour-de-force thriller die Joaquin Phoenix de prijs voor beste acteur opleverde in Cannes

Bekijk de film voor €4,99

Net uit de cinema

Getroebleerde oorlogsveteraan Joe (Joaquin Phoenix) krijgt de opdracht om een jong meisje te vinden dat ontvoerd is. Wanneer hij haar vindt in een bordeel komt hij in een kluwen van intrige en corruptie terecht en kantelt de zoekactie om naar een wraakactie.
 



“Phoenix heeft de grenzen van het acteren verlegd”

★★★★★ Filmmagie

 


 

Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld op zich af.

You Were Never Really Here is een bikkelharde thriller met Joaquin Phoenix als overmatig gespierde, maar sublieme antiheld. Het leverde de prijs van Beste Acteur én Beste Scenario op tijdens het filmfestival van Cannes.
 


 

“Lynne Ramsay deelt een welgemikte klop van de hamer uit met de viscerale wraakthriller” ★★★★★ Knack-Focus

“Gewapend met een hamertje strompelt Joaquin Phoenix door deze genreoefening met even briljante stijl als knullige tekortkomingen.” – De Standaard

“Tegelijk grimmig en poëtisch, teder en hondsbrutaal, met een griezelig intense Joaquin Phoenix in de hoofdrol.” – De Morgen

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.

Onze programma's

  • Picl ♥ Joaquin Phoenix

    Een ode aan de bescheiden kameleon van Hollywood, Joaquin Phoenix

    Bekijk programma