Three Thousand Years of Longing

Tilda Swinton en Idris Elba zijn magisch in een fantasievol en romantisch sprookje

Houd mij op de hoogte Binnenkort op Picl

Wat zou jij doen als je drie wensen kreeg? Een Britse geleerde (Tilda Swinton) krijgt de magische taak wanneer ze plots een geest uit een lamp tovert. Die geest (Idris Elba) vertelt haar verhalen van zijn duizendjarenlange bestaan en de twee groeien dichter en dichter bij elkaar. Van de regisseur van Mad Max.“Een kleurrijk sprookje over verlangen en vrijheid”

★★★ De Morgen

 


 

Wanneer een Britse geleerde in Istanbul met een antiek, magisch flesje een djinn oproept, mag ze drie wensen doen in ruil voor zijn vrijheid. Door jarenlange liefdeloosheid en isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de wens om bemind te worden. Three Thousand Years of Longing is een episch fantasieverhaal van George Miller (Mad Max) dat alle grenzen van tijd en ruimte overschrijdt. Oscarwinnaar Tilda Swinton (The French Dispatch, Memoria) en Idris Elba (The Avengers, Luther) vervullen de hoofdrollen in dit hedendaagse, romantische sprookje.


 

“Warmhartig, ambitieus en fascinerend.” ★★★ Knack-Focus

“Met Three Thousand Years of Longing expliciteert Miller waarom hij films maakt, en waarom wij naar films kijken: omdat verhalen meer zijn dan metaforen, maar net als water, stof en lucht deel uitmaken van wie we zijn.” ★★★ De Standaard

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.