Bigger Than Us

Pakkend portret van jonge changemakers die hun leven wijden aan een betere toekomst

Bekijk de film voor €4,99

Net uit de cinema

De Nederlands-Indonesische Melati Wijsen (20) komt al jaren in actie tegen plasticvervuiling en met groot succes; op jonge leeftijd is ze erin geslaagd het eiland Bali vrij te maken van plastic zakjes. Samen met Melati staat er een krachtige generatie op die als doel heeft de wereld te herstellen.

Deze jonge changemakers wijden hun leven aan een betere toekomst en zetten zich in voor onder meer mensenrechten, het klimaat, vrijheid van meningsuiting en toegang tot onderwijs en voedsel. Van de favela’s van Rio tot afgelegen dorpen in Malawi, op geïmproviseerde boten aan de kust van het eiland Lesbos tot Native American ceremonies in de bergen van Colorado. In een tijd waarin alles uit elkaar lijkt te vallen, laten deze jonge changemakers op inspirerende wijze zien dat iedereen een verschil kan maken voor een betere wereld.

Bigger Than Us van regisseur Flore Vasseur werd mede geproduceerd door Marion Cotillard en werd geselecteerd voor het Filmfestival van Cannes in een speciaal klimaatprogramma.

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.