Nowhere

Koen De Bouw schittert in dit gelaagde drama over verlies en een onverwachte band

Houd mij op de hoogte Deze film is niet meer beschikbaar

Het eenzame bestaan van de vijftiger André wordt snel opgeschrikt wanneer een jongen bij hem inbreekt. Waar André eerst de jongen verguist, blijkt hij al snel niet zo anders te zijn en de twee groeien naar elkaar en helpen elkaar om hun verleden onder ogen te zien.
 “Een warme omhelzing”

★★★ De Morgen

 


 

Ex-truckchauffeur André (Koen De Bouw) vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

Net als in Offline en Le Ciel Flamand schetst Peter Monsaert ook in zijn nieuwste film een gelaagd portret met ontroerende personages, over verbinding, hoop en familiale roots. Fantastisch vertolkt door een ongeziene Koen De Bouw, in zijn meest kwetsbare rol ooit, en de jonge talentvolle Noa Tambwe Kabati.
 


 

“Een integere, dooraderde en uit het leven gerukte film over familie, identiteit, verbinding en verlies.” ★★★ Knack-Focus

“Belgisch filmmaker Peter Monsaert neemt zijn tijd om de kijker mee te loodsen in de gekwelde zielen van de personages.” HUMBUG

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.