Regie Rewind

Maak je klaar voor nieuw werk van gerenommeerde regisseurs met hun eerdere films

De ene grote regisseur na de andere pronkte op de lijstjes van afgelopen filmfestivals. Al dat filmtalent komt dit najaar naar de cinema, dus wij stomen je klaar voor een nieuw filmseizoen met eerder werk van deze regisseurs.

Onze eigen Fien Troch pronkte weer in de competitie van het filmfestival van VenetiĆ« met Holly, dus brengen wij nu haar eerdere Home op Picl. Of heb jij de Gouden Palmwinnaar Anatomie d’une chute al gezien? Ken je dan Justine Triets eerdere film Sibyl? Oude rot in het vak Ken Loach is nog lang niet klaar met zijn ‘social drama’s’. Dit najaar verschijnt zijn The Old Oak, dus brengen wij The Angels’ Share terug.

Zin in Hollywood? We’ve got you. Todd Haynes brengt May December uit met Julianne Moore en Natalie Portman, dus bieden wij ter voorbereiding Dark Waters aan met niemand minder dan Mark Ruffalo. En voor de ItaliĆ«-fan hebben we naar aanleiding van La chimera van Alice Rohrwacher de film La meraviglie teruggebracht. Tot slot kijken we ook uit naar Gouden Palmwinnaar Nuri Bilge Ceylan’s nieuwe About Dry Grasses, dus brengen wij zijn bekendste Winter Sleep naar Picl.

Ga dus alle nieuwe films van deze gerenommeerde regisseurs kijken in je favoriete cinema en geniet na of bereid je voor met deze regie rewinds, nu te streamen op Picl.