50% korting op je eerste film

De betere film, direct bij je thuis

De nieuwsbrief voor filmfanaten

Gebruik de code WELKOM50 en ontvang 50% korting op je eerste film. Maak hier alvast je account aan.

Over Picl

Picl is er voor jou: de filmliefhebber die graag naar de betere film kijkt, maar niet altijd de tijd vindt om naar de cinema te gaan. Omdat de babysit heeft afgezegd. Omdat je kapot bent na een zware werkweek. Of omdat het er simpelweg geen cinema in de buurt is. Op Picl bekijk je films die nu in de cinema staan, maar dan thuis vanuit je luie zetel, bad of ligstoel in de tuin.

Welke films kan je thuis kijken? Dat zijn vijfsterrenfilms, films die in de prijzen vallen op Cannes, films met een cast om u tegen te zeggen, films met een maatschappelijke impact. Écht goeie films dus.

En welke bioscopen doen er mee? De films worden aangeboden door BUDA (Kortrijk), Cinema ZED (Leuven en Hasselt), Filmnetwerk Aalst, Sphinx Cinema (Gent) en The Roxy Theatre (Koersel-Beringen). Een film kijken op Picl is dus eigenlijk een film kijken in één van deze bioscopen. Want jij betaalt per film en zij delen in die opbrengst.

Veel kijkplezier!

Nog steeds vragen?

Zo. We hebben je echt alles verteld over Picl. Heb je toch nog een vraag? Kom maar op. Stuur ons een bericht (support@picl.be) en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Mail ons