Op zoek naar een cadeau waar écht iedereen blij van wordt?

Geef een arthousefilm cadeau.
Als steuntje in de rug of gewoon omdat het kan.

Wat is Picl?

Soms lukt het je simpelweg niet om naar het theater te gaan voordat een film van het witte doek verdwijnt. Gelukkig hebben we daar nu een oplossing voor bedacht.

Jouw favoriete filmtheaters bieden vanaf nu óók films aan op Picl – van coming of age en komedies tot roadmovies en drama’s. Je streamt zelfs exclusief de allernieuwste films die op dit moment vertoond worden op het grote scherm. Nooit meer wachten, nooit meer missen.

 

Hoe werkt het?

Op Picl bekijk je de beter film uit de cinema, maar dan thuis. Perfect om te geven! De allernieuwste arthouse films die nu in de bioscoop draaien (of nét niet meer), gewoon vanuit je zetel. Zo geef je niet alleen een mooie film cadeau, maar steun je ook nog eens je favoriete onafhankelijke bioscoop. Voor elke view gaat een deel van de opbrengst rechtstreeks naar de cinema. Super verantwoord film kijken dus!

Wil jij je collega’s blij maken met een online bezoek aan de cinema? Voor €8,00 doe je een premièrefilm cadeau. Heb je veel collega’s om aan te geven? We denken graag met je mee!

Benieuwd naar de opties? Stuur ons een mailtje naar info@picl.be

Over Picl

Picl is een initiatief van mensen die gek zijn op arthousefilms. Mensen die er alles aan doen om hun enthousiasme voor film over te brengen op anderen. Om zo de zichtbaarheid van en het publiek voor de documentaires en artistieke film te vergroten.

Nog steeds vragen?

Zo. We hebben je echt alles verteld over Picl. Heb je toch nog een vraag? Kom maar op. Stuur ons een bericht (support@picl.be) en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Mail ons