l’Origine du Mal

Wie liegt in deze Franse film vol bedrog, verraad en klassenverschillen?

Houd mij op de hoogte Deze film is niet meer beschikbaar

In de zoektocht naar de oorsprong van het kwaad volgen we met regisseur Sébastien Marnier een samengestelde familie die allemaal uit zijn op de rijkdom (en misschien een beetje de liefde) van een miljardair. Een overdonderend verhaal waar iedereen liegt en de goedheid van de mens flink in vraag wordt gesteld.
 “Het verhaal heeft verrassende wendingen, zit goed in mekaar en blijft tot het einde boeien.”

BRUZZ

 


 

De vijfenveertigjarige Stéphane werkt in een conservenfabriek en heeft niet veel geld te besteden, maar bevindt zich plotseling in de wereld van de ultrarijken wanneer ze contact zoekt met haar vervreemde vader, een miljardair. In het luxe familiehuis leert ze ook de andere vrouwen in zijn leven kennen en komen langzaamaan de duistere familiegeheimen aan het licht. Idereen lijkt een geheime agenda te hebben en Stéphane wordt niet met liefde omarmd door haar nieuwe familie, maar is Stéphane eigenlijk wel wie ze zegt dat ze is?


 

“Met zijn derde atmosferische thriller zet regisseur-scenarist Sébastien Marnier zich definitief op de kaart als uitstekend genrekunstenaar en liefhebber van Hitchcockiaanse spanningsopbouw.” – De Standaard

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.