Beautiful Boy

Liefdevol drama over durven loslaten met Steve Carell en Timothée Chalamet

Houd mij op de hoogte Deze film is niet meer beschikbaar

Krijg je niet genoeg van de emotionele rollercoasters van Felix van Groeningen? Dan mag je zijn nieuwste film Le Otte Montagne, geregisseerd samen met zijn vrouw Charlotte Vandermeersch, niet missen. 14 december in de bioscoop.

Succesvol journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn zoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Maar wanneer David ontdekt dat Nic een drugsverslaving heeft, leert hij zijn zoon op een heel andere manier kennen en wil hij er alles aan doen hem te helpen. Maar wil Nic dat wel?
 “Felix van Groeningen maakt films met zijn hart”

★★★★ De Stdandaard

 


 

Hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. Dit Amerikaanse debuut van de Vlaamse Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) is een teder, liefdevol en gevoelig drama met een topcast.

Van Groeningen strikte niemand minder dan Steve Carell (The Big Short, Little Miss Sunshine) en Timothée Chalamet (Call Me By Your Name, Interstellar, The French Dispatch, Dune) voor zijn hoofdrollen.

 


 

“Een oprecht en volwassen drama, zoals er in Amerika te weinig gemaakt worden.” ★★★★ De Morgen

“U mag zich opmaken voor een door aderen, hart en ziel klievend shot cinema.” ★★★★ HUMO

“Carell (…) is een godsgeschenk voor een regisseur als Van Groeningen.” ★★★ Focus Knack

Film zien?

De beste films en documentaires uit het filmtheater, direct bij jou thuis.